Toast med oxbringa

Toast med oxbringa

Gör så här

1. Blanda färskost, dijonsenap, salt och peppar. Fördela senapscrèmen på hälften av brödskivorna. Toppa med oxbringa, klippt krasse, surkål och ost. Lägg på resterande brödskivor.

2. Grilla smörgåsarna i smörgåsgrill. Servera ev med saltgurka.

  • Fett
    28,72 g
  • Kolhydrater
    51,25 g
  • Protein
    29,95 g
  • Energi (kJ)
    2469,71 kJ
  • Energi (kcal)
    594,02 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen