Timjanpicklade rädisor

Timjanpicklade rädisor

Gör så här

1. Ansa och dela rädisorna på mitten. Skär långa remsor av pepparroten med en potatisskalare. Fördela rädisor och pepparrot i väl rengjorda burkar.

2. Blanda ättika, vatten, socker och kryddor i en kastrull och låt sjuda ca 10 min. Häll lagen över rädisorna och sätt på lock. Låt stå svalt 1 dygn innan servering.

  • Fett
    0,08 g
  • Kolhydrater
    11,2 g
  • Protein
    0,51 g
  • Energi (kJ)
    211,05 kJ
  • Energi (kcal)
    50,42 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen