Thaisoppa med broccoli och ingefära

Thaisoppa med broccoli och ingefära

Gör så här

1. Fräs lök, ingefära, citrongräs och chili i smör utan att det får färg. Tillsätt buljong, grädde och kokosmjölk, låt sjuda till god smak.
2. Koka broccoli i saltat vatten. Värm ingefära och salladskyckling i olja. Smaksätt med koriander, salt och sweet chili. Bottna i tallrik och slå soppan över.

Serveringsportion ca: Soppa 430 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2003

  • Fett
    25,31 g
  • Kolhydrater
    8,88 g
  • Protein
    27,37 g
  • Energi (kJ)
    1559 kJ
  • Energi (kcal)
    374,76 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen