Thailändsk currykyckling

Thailändsk currykyckling

Gör så här

1. Fräs kycklingkött, lök, champinjoner och curry i smör.
2. Tillsätt buljong och koka upp. Red av med vetemjöl utrört i lite vätska och koka på svag värme ca 5 min.
3. Tillsätt grädde samt kokosmjölk och låt koka upp.
4. Tillsätt grönsaker och smaka av med salt och peppar.
5. Koka ris enligt anvisning på förpackningen och servera till.

Serveringsportion ca: Currykyckling 240 g, 180 g ris
Källa: ArlaKöket lunch nr 1-00

  • Fett
    22,45 g
  • Kolhydrater
    55,37 g
  • Protein
    31,94 g
  • Energi (kJ)
    2341,42 kJ
  • Energi (kcal)
    561,77 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen