Texaskorv med krämig tomatpotatis

Texaskorv med krämig tomatpotatis

Gör så här

1. Snitta ev korvarna. Fördela dem på bleck och stek i ugn på 175°C i ca 20 min.
2. Koka upp passerade eller krossade tomater och tomatpuré. Tillsätt grädde. Rör ner grönsaker och potatis.
3. Värm i ugn på 175° i ca 30 min under lock.
4. Servera gärna med en god sallad.

Tips: Du kan också lägga potatis och grönsaker på bleck och slå såsen över. Krydda gärna med lite chili.

Serveringsportion ca: Korv 100 g, potatissalsa 280 g
Källa: Arla Köket skola 1:2004

  • Fett
    28,21 g
  • Kolhydrater
    35,02 g
  • Protein
    17,65 g
  • Energi (kJ)
    2026,69 kJ
  • Energi (kcal)
    480,18 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen