Terrin på gravlax med rökt färskost

Terrin på gravlax med rökt färskost

Gör så här

1. Klä en terrinform med plastfilm.
2. Smält färskost och crème fraiche i en kastrull, smält
ner gelatinet. Smaka av med salt, peppar och rökolja.
Låt svalna.
3. Skär laxen i 1 cm tärningar och vänd ner i osten.
Häll blandningen i formen och kyl.
4. Rulla terrinen i hackad dill innan servering och skär i
skivor. Servera gärna med sallad och laxromsås.

Källa: Arla Köket Jul 2013/Arla Köket Traditioner och nytänk 2014/Arla Köket En sagolik jul

  • Fett
    19,72 g
  • Kolhydrater
    1,94 g
  • Protein
    17,97 g
  • Energi (kJ)
    1067,64 kJ
  • Energi (kcal)
    256,28 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen