En vacker restaurangdessert på svenska bär. Tartelett på linserdeg fylls med en utsökt bärkompott, luftig pannacotta på röda bär, sval crème fraiche och toppas med blankt glaserat och dekorerat lock.
Print

Tartelett med skogsbärskompott, bärpannacotta, vispad crème fraiche och hallon Arla pro

En vacker restaurangdessert på svenska bär. Tartelett på linserdeg fylls med en utsökt bärkompott, luftig pannacotta på röda bär, sval crème fraiche och toppas med blankt glaserat och dekorerat lock.

Tartelett med skogsbärskompott, bärpannacotta, vispad crème fraiche och hallon En vacker restaurangdessert på svenska bär. Tartelett på linserdeg fylls med en utsökt bärkompott, luftig pannacotta på röda bär, sval crème fraiche och toppas med blankt glaserat och dekorerat lock.
En vacker restaurangdessert på svenska bär. Tartelett på linserdeg fylls med en utsökt bärkompott, luftig pannacotta på röda bär, sval crème fraiche och toppas med blankt glaserat och dekorerat lock.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen