Tårta på marängbotten och saffransgelato samt sorbet på hallon och citron

Tårta på marängbotten och saffransgelato samt sorbet på hallon och citron

Gör så här

1. Fyll en interiörform, ca 18 cm i diameter med hallonsorbet. Chockfrys i 30 min eller tills den är helt genomfryst.

2. Lägg marängbottnen i en tårtring, ca 20 cm i diameter. Fyll på med saffransgelato. Tryck ner halloninteriören och fyll upp med mer gelato. Chockfrys i 15 min.

3. Bred röd glasyr över tårtan och chockfrys i ytterligare 5 min.

4. Ta bort tårtringen och klä tårtan runt om med chokladdekoren. Garnera ev tårtan med ytterligare chokladdekor.

Källa: Gelatolab

  • Fett
    0 g
  • Kolhydrater
    0,48 g
  • Protein
    0,01 g
  • Energi (kJ)
    8,26 kJ
  • Energi (kcal)
    1,97 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen