Tandooritorsk med spenatyoghurt

Tandooritorsk med spenatyoghurt

Gör så här

1. Lägg torskfiléerna i bleck.
2. Blanda matyoghurt med tandoorikrydda och smaka av med salt.
3. Fördela tandooriblandningen över fiskfiléerna och stek fisken i ugnen vid 175°C till en kärntemperaturer av 65°C.
4. Blanda alla ingredienser till spenatyoghurten. Smaka av med salt och peppar.
5. Blanda alla ingredienserna till salladen.
6. Servera gärna med t ex ris.

Serveringsportion ca: Fisk 140 g, spenatyoghurt 50 g, ris 180 g
Källa: Hetta och svalka

  • Fett
    2,16 g
  • Kolhydrater
    50,7 g
  • Protein
    32,33 g
  • Energi (kJ)
    1485,24 kJ
  • Energi (kcal)
    354,17 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen