Tandoorilax med myntayoghurt och rädisor

Tandoorilax med myntayoghurt och rädisor

Gör så här

1.Torka av laxen med hushåsspapper. Gnid in filén med tandoorikrydda rut om. Sota laxen hastigt runt omi het stekpanna.
2.Blanda matyoghurt, gurka och mynta. Smaka av med salt och peppar.

Vid servering
Skär laxen i skivor. Lägg upp på fat med myntayoughurt och garnera med rädisor och myntablad. Ringla över lite olja och krydda med flingsalt och peppar.

Källa: Markus Aujalay, Årets Kock 2004

  • Fett
    6,05 g
  • Kolhydrater
    1,58 g
  • Protein
    9,7 g
  • Energi (kJ)
    419,63 kJ
  • Energi (kcal)
    100,24 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen