Krämig talrggio precis lagom mjuk att skära i stavar. Enkla att rulla in i coppa med rostad brioche, lite rucola, söta majsskott och en god vitlökscréme.
Print

Taleggio- och briochestavar i coppa med rostad vitlökscrème Arla pro

Krämig talrggio precis lagom mjuk att skära i stavar. Enkla att rulla in i coppa med rostad brioche, lite rucola, söta majsskott och en god vitlökscréme.

Taleggio- och briochestavar i coppa med rostad vitlökscrème Krämig talrggio precis lagom mjuk att skära i stavar. Enkla att rulla in i coppa med rostad brioche, lite rucola, söta majsskott och en god vitlökscréme.
Krämig talrggio precis lagom mjuk att skära i stavar. Enkla att rulla in i coppa med rostad brioche, lite rucola, söta majsskott och en god vitlökscréme.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen