Taleggio- och briochestavar i coppa med rostad vitlökscrème

Taleggio- och briochestavar i coppa med rostad vitlökscrème

Gör så här

1. Skala vitlöken och rosta den mjuk till en gyllene färg i 1 msk olja. Mixa vitlöken med resterande olja till en slät crème.

2. Skär osten i stavar à 30 g. Rosta brioche-stavarna. Lägg ost- och briochestavar, rucola och majsskott på coppaskivorna. Spritsa på lite rostad vitlökscrème och rulla ihop. Droppa ev över lite olivolja.

Källa: Falbyggdens ostbar 2016

  • Fett
    16,81 g
  • Kolhydrater
    1,94 g
  • Protein
    9,45 g
  • Energi (kJ)
    808,82 kJ
  • Energi (kcal)
    195,46 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen