Tacopinnar

Tacopinnar

Gör så här

1.Blanda färs, vitlök, tacokrydda och kesella. Smaka av med salt och peppar.
2.Forma färsen till pinnar à ca 50 g.
3.Stek dem i smör.
4.Servera med tillbehören.

Serveringsportion ca: färs 100 g, tortillabröd 80 g, tacosås 0,5 dl
Källa: Arlaköket förskola, nr 1 2006

  • Fett
    24,04 g
  • Kolhydrater
    43,34 g
  • Protein
    26,99 g
  • Energi (kJ)
    2084,9 kJ
  • Energi (kcal)
    498,45 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen