Tacojärpar med pickelssås

Tacojärpar med pickelssås

Gör så här

1. Blanda ströbröd och vatten, låt svälla ca 5 min. Blanda i färs, tacokrydda och salt.
2. Forma färsen till järpar. Lägg i smorda bleck. Tillaga i ugn, 175° ca 25 min.
3. Blanda alla ingredienser till såsen. Smaka av med salt och peppar.
4. Koka bulgur.
Servera järparna med bulgur och pickelssås.

Källa: Arla Guld Ko 2013

  • Fett
    20,62 g
  • Kolhydrater
    33,62 g
  • Protein
    25,27 g
  • Energi (kJ)
    1789,31 kJ
  • Energi (kcal)
    427,45 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen