Tacofisk

Tacofisk

Gör så här

1.Lägg fiskfiléerna i smorda bleck. Salta.
2.Blanda grädde och tacosås. Häll blandningen över fisken. Strö över ost och chipskrosset.
3.Tillaga fisken i ugn, 200º ca 25 min.
4.Koka riset.
Servera fisken med ris.

Serveringsportion: ca 350 g
Källa: Arla Köket Säkra kort 2010/Skolmat till 100

  • Fett
    26,46 g
  • Kolhydrater
    54,23 g
  • Protein
    33,88 g
  • Energi (kJ)
    2491,65 kJ
  • Energi (kcal)
    597,36 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen