Syltkakor

Syltkakor

Gör så här

1. Blanda mandelmassa med smör lite i taget i maskin

med vinge. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt

i smeten tillsammans med äggulan, kör med vinge till

en deg.

2. Kavla degen 15 mm tjock.

3. Kyl och skär i 15x15 mm bitar.

4. Tryck ner ett fyrkantigt hål och fyll med hallonsylt.

5. Baka av i 155°, ca 15 min. 

Källa: Klassiker i ny stil 2013

  • Fett
    1,75 g
  • Kolhydrater
    2,99 g
  • Protein
    0,32 g
  • Energi (kJ)
    121,26 kJ
  • Energi (kcal)
    29,22 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen