Syltad kålrabbi

Syltad kålrabbi

Gör så här

1. Skala och skär kålrabbin i grova tärningar.

2. Koka upp vatten, smör och salt. Lägg i kålrabbin och koka ca 5 min. Tillsätt vinäger och socker och låt koka ytterligare ett par minuter.

3. Blanda i citronskal och häll upp på väl rengjorda burkar. Låt stå svalt minst 1 dygn innan servering.

  • Fett
    2,14 g
  • Kolhydrater
    4,46 g
  • Protein
    1 g
  • Energi (kJ)
    181,11 kJ
  • Energi (kcal)
    43,25 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen