Sydindisk gryta

Sydindisk gryta

Gör så här

1. Stek kyckling, lök och vitlök i olja.
2. Tillsätt kokosmjölk, tomatsoppa och garam masala och koka ca 5 min.
3. Smaka av med salt. Servera med ris och matyoghurt eller raita.

Serveringsportion ca: 400 g
Källa: Kelda tomatsoppa Q4

  • Fett
    26,38 g
  • Kolhydrater
    58,22 g
  • Protein
    36,87 g
  • Energi (kJ)
    2602,5 kJ
  • Energi (kcal)
    622,29 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen