Sweet chilikyckling med Apetina

Sweet chilikyckling med Apetina

Gör så här

1. Lägg kycklingbrösten tätt i ett bleck. Fördela rikligt med chilisås över. Stek i ugnen vid 150°C till en innertemperatur av 72°C ca 25 min. Låt svalna.
2. Skiva köttet lite snett.
3. Fördela sallad och morötter på bröden. Lägg på köttet.
4. Klicka över cottage cheese. Strö över solrosskott. Ringla över honung och strö över ost.

Serveringsportion ca: 300 g
Källa: Hot Stuff

  • Fett
    9,69 g
  • Kolhydrater
    25,38 g
  • Protein
    28,98 g
  • Energi (kJ)
    1293,24 kJ
  • Energi (kcal)
    309,32 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen