Sveciliansk lasagne

Sveciliansk lasagne

Gör så här

1.Fräs rotselleri, morot och lök i smör. Tillsätt tomatpuré, socker och matlagningsvin. Låt koka ca 10 min.

2.Blanda ner quornfärs, krossade tomater, chilisås och kryddor, koka ca 10 min. Tillsätt kapris och aubergine och koka ytterligare ca 5 min. Smaka av med salt.

3.Häll lite ostsås i botten i smorda bleck. Lägg på lasagneplattor, därefter quornsås och ostsås.

4.Varva lasagneplattor med quornsås och ostsås. Låt sista varvet vara ostsås, strö över riven ost. Tillaga i ugn, 175° ca 50 min.


Serveringsportion: ca 530 g
Källa:Arla Köket Mat & Myter 2011/Skolmat till 100

  • Fett
    27,05 g
  • Kolhydrater
    61,9 g
  • Protein
    34,79 g
  • Energi (kJ)
    2750,88 kJ
  • Energi (kcal)
    661,69 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen