Svartvinbärsmarinerat kött med rotfrukter

Svartvinbärsmarinerat kött med rotfrukter

Gör så här

1. Blanda marinaden. Lägg köttet i påsar och fördela marinaden. Vänd påsarna några gånger. Marinera gärna över natten.
2. Koka upp köttet i sin marinad.
3. Tillsätt buljong och grädde. Koka på svag värme tills köttet känns mört.
4. Tillsätt rotfrukterna. Koka tills de är mjuka.
5. Red av med vetemjöl utrört i lite vätska. Koka 5 min. Smaka av med salt och peppar.
6. Servera med kokt potatis.

Serveringsportion ca: Gryta 290 g, potatis 150 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal 2

  • Fett
    25,92 g
  • Kolhydrater
    54,26 g
  • Protein
    31,28 g
  • Energi (kJ)
    2434,07 kJ
  • Energi (kcal)
    586,3 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen