Svampsoppa med ädelost och äpple

Svampsoppa med ädelost och äpple

Gör så här

1. Bryn champinjoner, lök, selleri, potatis, curry och äpple i smör. Lägg i en stor kastrull eller stimkittel och slå på buljong. Låt soppan sjuda tills grönsakerna är mjuka, ca 1 timme.
2. Mixa soppan slät med crème fraiche och ost. Smaka av med salt och peppar. Späd ev med lite mjölk.
3. Blanda äpple, svamp och ost att toppa soppan med.
4. Servera gärna med en bit grovt bröd.

Serveringsportion ca: 490 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

  • Fett
    30,39 g
  • Kolhydrater
    16,57 g
  • Protein
    12,01 g
  • Energi (kJ)
    1648,47 kJ
  • Energi (kcal)
    395,89 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen