Svampfylld lök med råraka

Svampfylld lök med råraka

Gör så här

1. Olja in lök och lägg på saltbädd. Baka i ugn vid 150°C ca 30 min. Ta ut och dela på mitten. Ta bort mittenkärnan och hacka ner.
2. Stek upp lökhacket tillsammans med svamp och bönor i smör. Slå på grädde och vin. Koka ihop till en tjock kräm, avsluta med örterna.
3. Blanda potatisriv med mjöl. Stek runda plättar i mycket smör.
4. Servera ragun i löken och rårakan vid sidan om med crème fraiche.

Serveringsportion ca: Ugnsbakad lök 150 g, ragu 130 g, råraka 100 g, crème fraiche 50 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2002

  • Fett
    16,62 g
  • Kolhydrater
    54,53 g
  • Protein
    16,22 g
  • Energi (kJ)
    1863,3 kJ
  • Energi (kcal)
    447,56 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen