Svamp-sill i picklessås

Svamp-sill i picklessås

Gör så här

1. Blanda saltgurkan med ost, gräslök, pepparrot och senapsfrön. Rör ihop med crème fraiche och smaka av med peppar.

2. Vänd ihop med svampen och låt stå i kyl minst 1 dygn.

  • Fett
    10,5 g
  • Kolhydrater
    5,15 g
  • Protein
    2,91 g
  • Energi (kJ)
    550,2 kJ
  • Energi (kcal)
    131,19 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen