En krämig svampmacka är självklart på hösten när det är högsäsong för svensk skogssvamp. Hårdstek svampen och rör inte om i pannan för då kyls den ner och svampen blir kokt istället för stekt. Lite soja i stuvningen förstärker svampens umamismak.
Print

Svamp – Lök – Grädde – Vattenkrasse Arla pro

En krämig svampmacka är självklart på hösten när det är högsäsong för svensk skogssvamp. Hårdstek svampen och rör inte om i pannan för då kyls den ner och svampen blir kokt istället för stekt. Lite soja i stuvningen förstärker svampens umamismak.

Svamp – Lök – Grädde – Vattenkrasse En krämig svampmacka är självklart på hösten när det är högsäsong för svensk skogssvamp. Hårdstek svampen och rör inte om i pannan för då kyls den ner och svampen blir kokt istället för stekt. Lite soja i stuvningen förstärker svampens umamismak.
En krämig svampmacka är självklart på hösten när det är högsäsong för svensk skogssvamp. Hårdstek svampen och rör inte om i pannan för då kyls den ner och svampen blir kokt istället för stekt. Lite soja i stuvningen förstärker svampens umamismak.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen