Surdegspanerad sej med potatis- och rädissallad samt curryremoulad

Surdegspanerad sej med potatis- och rädissallad samt curryremoulad

Gör så här

1. Krydda fisken med salt och peppar. Doppa snabbt i surdeg och strössla över ströbröd.
2. Bryn fisken i smör. Baka klar i ugn, 130° till en innertemperatur på 48°.
3. Fräs lök och äpple i smör med curry, låt svalna. Slå samman en majonnäs, blanda med pickles, äppelfräs och matyoghurt. Smaka av med salt, peppar och tabasco.
4. Blanda alla ingredienser till salladen. Smaka av med salt och peppar.
Servera fisken med curryremoulad och potatis- och rädissallad. Garnera med krasse.

Källa: Årets Kock 2012

  • Fett
    59,15 g
  • Kolhydrater
    39,67 g
  • Protein
    38,36 g
  • Energi (kJ)
    3543,07 kJ
  • Energi (kcal)
    845,77 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen