Stomp på rostad jordärtskocka

Stomp på rostad jordärtskocka

Gör så här

1.  Skala och baka jordärtskockorna  mjuka i ugn på 160°.

2.  Lägg jordärtskockorna i en bunke  och vispa till ett grovt stomp.  Vänd i yoghurt och smaka av med citronskal och salt.

  • Fett
    30,72 g
  • Kolhydrater
    92,82 g
  • Protein
    26,44 g
  • Energi (kJ)
    3353 kJ
  • Energi (kcal)
    833,4 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen