Stekt vitling med ansjovissås

Stekt vitling med ansjovissås

Gör så här

1. Krydda fisken med salt och peppar. Stek i smör.
2. Blanda alla ingredienser till salladen och smaksätt med salt och peppar. Värm i smör vid servering.
3. Blanda alla ingredienser till såsen. Smaka av med ansjovisspad och citronsaft.

Serveringsportion ca: Fisk 120 g, sallad 234 g, sås 40 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2002

  • Fett
    6,34 g
  • Kolhydrater
    22,36 g
  • Protein
    27,82 g
  • Energi (kJ)
    1113,28 kJ
  • Energi (kcal)
    266,3 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen