Stekt torskfilé från Bohuslän

Stekt torskfilé från Bohuslän

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till västkustsalladen. Låt stå i kyl ca 2 timmar.
2. Vänd torskfiléerna i vetemjöl och stek dem i smör. Salta och peppra.
3. Servera med Västkustsallad och kokt potatis.

Serveringsportion: Västkustsallad 70 g, torskfilé 120 g, potatis 150 g
Källa: Arla Köket Senior nr 2 1999

  • Fett
    11,69 g
  • Kolhydrater
    34,49 g
  • Protein
    35,21 g
  • Energi (kJ)
    1647,78 kJ
  • Energi (kcal)
    394,2 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen