Stekt sallad med nakenhavre, yoghurt och örter

Stekt sallad med nakenhavre, yoghurt och örter

Gör så här

1.  Koka nakenhavren enligt anvisningen på förpackningen. Blanda havren med fond och citronskal, smaka av med salt.

2.  Dela salladshuvudena på längden. Stek i olja och salt tills salladen är gyllene i färgen.

3.  Lägg upp salladen med yoghurt  och nakenhavre. Toppa med  bladpersilja, körvel och tunt  skivad salladslök.

Källa: California Style Jimmi Eriksson Årets kock 2016

  • Fett
    2,85 g
  • Kolhydrater
    35,41 g
  • Protein
    13,75 g
  • Energi (kJ)
    958,08 kJ
  • Energi (kcal)
    224,1 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen