Stekt lax med paprikaragu och krämig dragonpasta

Stekt lax med paprikaragu och krämig dragonpasta

Gör så här

1. Stek laxen i ugn vid 150°C till en innertemperatur av 60°C ca 7 min.
2. Fräs lök, paprikapulver, tomatpuré och paprika i smör. Tillsätt buljong och koka upp. Red av med vetemjöl utrört i lite vätska. Låt koka i ca 5 min. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
4. Fräs persilja, vitlök och dragon i smör. Blanda fräset med pastan.

Serveringsportion ca: Lax 140 g, paprikaragu 150 g, dragonpasta 200 g
Källa: Lunch2:00

  • Fett
    33,09 g
  • Kolhydrater
    59,27 g
  • Protein
    41,09 g
  • Energi (kJ)
    3000,35 kJ
  • Energi (kcal)
    718,21 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen