Stekt njure med gräddsås är en rätt som har varit lite bortglömd, men i Frankrike äter man den även till fest. Med smörfrästa grönsaker och smak av anis har klassikern fått en ny twist.
Print

Stekt kalvnjure med smörfräst spenat och haricots verts samt sås med smak av anis Arla pro

Stekt njure med gräddsås är en rätt som har varit lite bortglömd, men i Frankrike äter man den även till fest. Med smörfrästa grönsaker och smak av anis har klassikern fått en ny twist.

Stekt kalvnjure med smörfräst spenat och haricots verts samt sås med smak av anis Stekt njure med gräddsås är en rätt som har varit lite bortglömd, men i Frankrike äter man den även till fest. Med smörfrästa grönsaker och smak av anis har klassikern fått en ny twist.
Stekt njure med gräddsås är en rätt som har varit lite bortglömd, men i Frankrike äter man den även till fest. Med smörfrästa grönsaker och smak av anis har klassikern fått en ny twist.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen