Stekt fisk med dill- och tomatsky

Stekt fisk med dill- och tomatsky

Gör så här

Blanda ströbröd med salt och peppar. Vänd fisken i blandningen och stek den i smör 2-3 min per sida. Koka upp buljong och grädde. Tillsätt tomat och dill och låt det bli varmt. Servera fisken med dill- och tomatsky och kokt potatis.

Serveringsportion ca 375 g (135 g fisk, 170 g potatis, 0,7 dl sås)

  • Fett
    10,69 g
  • Kolhydrater
    36,51 g
  • Protein
    33,79 g
  • Energi (kJ)
    1628,37 kJ
  • Energi (kcal)
    388,61 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen