Spenatpesto

Spenatpesto

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser. Låt stå i kyl några timmar.

Passar som fyllning i bakad potatis, wraps, tunnbröd, baguette. Salami, rostbiff och skinka passar utmärkt att komplettera med.

Serveringsportion ca: 100 g
Källa: Butiksköket 1:99

  • Fett
    4,76 g
  • Kolhydrater
    1,71 g
  • Protein
    8,27 g
  • Energi (kJ)
    358,43 kJ
  • Energi (kcal)
    85,43 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen