Spenatpannkaka med ost och bacon

Spenatpannkaka med ost och bacon

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till smeten. Smaka av med muskot, salt och peppar.
2. Fördela smeten i bleck. Grädda i ugn vid 175°C ca 35 min.
3. Stek baconet.
4. Skär pannkakan i fyrkanter, lägg på en hög med ost och lägg till sist över baconskivorna.
5. Servera gärna med lingonsylt.

Serveringsportion ca: Pannkaka 175 g, stekt bacon 50 g, ost för topping 10 g, lingonsylt 20 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2000

  • Fett
    47,3 g
  • Kolhydrater
    24,3 g
  • Protein
    31,37 g
  • Energi (kJ)
    2708,38 kJ
  • Energi (kcal)
    647,58 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen