Spenatlasagne med bakad lax

Spenatlasagne med bakad lax

Gör så här

1. Varva alla ingredienser till lasagnen med salt och peppar i smorda bleck. Börja med att lägga tomatkross i botten och avsluta med ostsås och kvarg.
2. Baka lasagnen i ugn på 180°C i ca 45 min.
3. Fördela lax på smorda bleck, salta och peppra. Baka i ugn på 150°C i ca 8 min.
4. Servera lasagnen med lax och en klick crème fraiche.

Tips: Lasagne blir alltid godast om den bakas en dag innan servering. Då är den
dessutom lätt att skära kall och värma i mindre bitar.
Du kan också varva lax eller kyckling i lasagnen istället för att servera bredvid.

Serveringsportion ca: Lasagne 225 g, lax 120 g, crème fraiche 30 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

  • Fett
    31,94 g
  • Kolhydrater
    29,22 g
  • Protein
    33,48 g
  • Energi (kJ)
    2268,14 kJ
  • Energi (kcal)
    544,73 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen