Spansk korvgryta

Spansk korvgryta

Gör så här

1. Stek korv och lök i smör. Tillsätt tomatsoppa och grönsaker och koka upp.
2. Servera med ris, gärna färgat med gurkmeja. Toppa med en klick matyoghurt.

Serveringsportion ca: 450 g
Källa: Kelda tomatsoppa Q4

  • Fett
    20,91 g
  • Kolhydrater
    63,3 g
  • Protein
    17,95 g
  • Energi (kJ)
    2161,2 kJ
  • Energi (kcal)
    518,98 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen