Spagettifritata med svamp, ärtor och mozzarella

Spagettifritata med svamp, ärtor och mozzarella

Gör så här

1. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Spola kallt. Bryn champinjoner i smör. Fördela champinjonerna, ärtor, tomat och spagetti i smorda formar eller bleck.
2. Vispa ihop ägg med ostsås, mjölk, mozzarella och persilja. Smaka av med salt och peppar. Häll blandningen över spagettin och grädda i ugn på 180° i ca 30 min.
3. Servera med en klick crème fraiche och gärna en sallad.

Serveringsportion ca: fritata 225 g, crème fraiche 25 g
Källa: Arla Köket Junior 2:2003

Tips! Rör gärna i skinka, kyckling eller kalkon för ett icke-vegetariskt alternativ. Om fritatan skall varmhållas bör den tas ut tidigare då den eftergår i värmeskåp.

  • Fett
    24,31 g
  • Kolhydrater
    34,23 g
  • Protein
    23,14 g
  • Energi (kJ)
    1893,86 kJ
  • Energi (kcal)
    454,73 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen