Spagetti med tomat- och fiskfärssås

Spagetti med tomat- och fiskfärssås

Gör så här

1. Koka ihop tomat, lök, morot, selleri och oregano i ca 1 tim under lock, tills rotfrukterna är helt mjuka. Späd ev med lite vatten.
2. Bryn fiskfärs i smör och krydda med salt och peppar.
3. Tillsätt creme fraiche och fiskfärsen i tomatsåsen, smaka av med salt och peppar. Späd ev. med vatten.
4. Koka pasta al dente i saltat vatten och servera med fiskfärssåsen.

Tips: Vill du ha en mildare sås, byt ut creme fraiche paprika & chili mot lätt creme fraiche.
Serveringsportion ca: fiskfärssås 230 g, pasta 150 g
Källa: ArlaKöket ung 2003:1

  • Fett
    4,29 g
  • Kolhydrater
    45,97 g
  • Protein
    15 g
  • Energi (kJ)
    1231,07 kJ
  • Energi (kcal)
    293,7 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen