Sötsur gurksallad med krämig vitkål

Sötsur gurksallad med krämig vitkål

Gör så här

1. Rör ihop ättikslagen så att sockret löser sig.
2. Lägg i grönsakerna och marinera 1-2 tim.
3. Häll av ättikan och vänd ner yoghurt.

Serveringsportion ca: 150 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

  • Fett
    0,06 g
  • Kolhydrater
    17,05 g
  • Protein
    0,61 g
  • Energi (kJ)
    309,72 kJ
  • Energi (kcal)
    74,1 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen