När purjolök bakas länge får den en härlig sötma som passar perfekt till sälta, i det här fallet vitost. Om du inte har purjolök hemma så går det lika bra med ugnsbakad blomkål eller rotselleri. Vill du göra rätten med animaliskt protein, testa stekt sidfläsk.
Print

Sotad purjolök, smulad vitost och örtig vinägrett med kapris och rapsolja Arla pro

När purjolök bakas länge får den en härlig sötma som passar perfekt till sälta, i det här fallet vitost. Om du inte har purjolök hemma så går det lika bra med ugnsbakad blomkål eller rotselleri. Vill du göra rätten med animaliskt protein, testa stekt sidfläsk.

Sotad purjolök, smulad vitost och örtig vinägrett med kapris och rapsolja När purjolök bakas länge får den en härlig sötma som passar perfekt till sälta, i det här fallet vitost. Om du inte har purjolök hemma så går det lika bra med ugnsbakad blomkål eller rotselleri. Vill du göra rätten med animaliskt protein, testa stekt sidfläsk.
När purjolök bakas länge får den en härlig sötma som passar perfekt till sälta, i det här fallet vitost. Om du inte har purjolök hemma så går det lika bra med ugnsbakad blomkål eller rotselleri. Vill du göra rätten med animaliskt protein, testa stekt sidfläsk.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen