Sorbet på mandarin och persimon

Sorbet på mandarin och persimon

Gör så här

1. Skala persimonfrukterna. Mixa sockerlag, socker och persimon till en puré och passera.

2. Tillsätt mandarinpuré, citronsaft och bas 50 frukt och mixa slätt.

3. Tillsätt jilk och frys i glassmaskin. Ta ur glassmaskinen, lägg i kantin och chockfrys i 10 min.

4. Ringla över hallon och garnera med persimon, inlagda mandarinklyftor och citronmelissblad.

Källa: Gelatolab

  • Fett
    2,22 g
  • Kolhydrater
    239,66 g
  • Protein
    5,12 g
  • Energi (kJ)
    3778,97 kJ
  • Energi (kcal)
    904,56 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen