Sorbet på havtorn

Sorbet på havtorn

Gör så här

1. Låt havtornen dra i sockerlagen minst 12 tim. Passera havtorn och lag.

2. Tillsätt socker, citronsaft och bas 50 frukt, mixa slätt.

3. Tillsätt jilk och frys i glassmaskin. Ta ur glassmaskinen, lägg i kantin och chockfrys i 10 min.

4. Ringla hallonsås och havtornslag över gelaton.

Källa: Gelatolab

  • Fett
    25,05 g
  • Kolhydrater
    131,83 g
  • Protein
    3,62 g
  • Energi (kJ)
    3514,3 kJ
  • Energi (kcal)
    840,4 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen