Sorbet på gurka, mynta och melon

Sorbet på gurka, mynta och melon

Gör så här

1. Mixa gurka, äpple och melon med sockerlagen och passera.

2. Tillsätt socker, citronsaft, mynta och bas 50 frukt, mixa slätt.

3. Tillsätt jilk och frys i glassmaskin. Ta ur glassmaskinen, lägg i kantin och chockfrys i 10 min.

4. Garnera med färska myntablad.

Källa: Gelatolab

  • Fett
    0,53 g
  • Kolhydrater
    213,29 g
  • Protein
    4,71 g
  • Energi (kJ)
    3746,98 kJ
  • Energi (kcal)
    896,1 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen