Sorbet på flamberat päron

Sorbet på flamberat päron

Gör så här

1. Skär päronen i bitar och karamellisera i socker och smör. Häll päronbrännvin på päronen och flambera. Låt det sjuda nästan torrt.

2. Mixa de karamelliserade päronen, päronpasta, sockerlag och citronsaft. Passera och mixa med bas 50 frukt.

3. Frys i glassmaskin. Ta ur glassmaskinen, lägg i kantin och chockfrys i 10 min.

Källa: Gelatolab

  • Fett
    41,33 g
  • Kolhydrater
    135,92 g
  • Protein
    2,39 g
  • Energi (kJ)
    4737 kJ
  • Energi (kcal)
    1138,92 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen