Sommarsoppa

Sommarsoppa

Gör så här

1.Koka upp buljongen. Tillsätt blomkål och morötter och koka i ca 5 min.

2.Lägg ner broccoli och koka ytterligare ca 3 min.

3.Häll i grädde och mjölk. Koka upp och lägg i det tärnade köttet. Låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar.

4.Tillsätt sockerärter och strö över gräslök vid servering.

Serveringsportion, ca 400 gram.

Källa: Arla Köket Vinnarmat 2010

  • Fett
    16,78 g
  • Kolhydrater
    8,79 g
  • Protein
    16,3 g
  • Energi (kJ)
    1046,58 kJ
  • Energi (kcal)
    254,09 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen