Solskenssoppa

Solskenssoppa

Gör så här

1.Skär morötter och potatis i bitar. Koka upp mjölk och buljong.

2.Tillsätt morot och potatis och koka dem mjuka. Mixa till en slät soppa.

3.Blanda ner crème fraiche och apelsinjuice. Låt det bli varmt och smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion: ca 3 dl

Källa: Arla Köket Vinnarmat 2010

  • Fett
    5,03 g
  • Kolhydrater
    21,17 g
  • Protein
    5,73 g
  • Energi (kJ)
    666,28 kJ
  • Energi (kcal)
    159,7 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen