Soliga snacks

Soliga snacks

Gör så här

1. Kavla ut smördegen till 10 st kvadrater som delas till 20 st trekanter.
2. Blanda lax, färskost, ägg och pepparrot till en kräm. Lägg ca 1 tsk på varje trekant, rulla ihop till en giffel.
3. Pensla med äggula och grädda i 175° ca 12 minuter.

Serveringsportion ca: 70 g
Källa: Buko – mångsysslaren i köket

  • Fett
    16,8 g
  • Kolhydrater
    14,7 g
  • Protein
    6,14 g
  • Energi (kJ)
    983,43 kJ
  • Energi (kcal)
    235,25 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen