Solgul polentagröt

Solgul polentagröt

Gör så här

1. Koka upp mjölk och vispa ner polentagrynen. Låt gröten koka upp under vispning.
2. Koka gröten på svag värme 5-8 min under omrörning. Smaksätt med socker och salt.
3. Servera med mjölk och sylt

Serveringsportion: polentagröt ca 1,75 dl
Källa: ArlaKöket Junior nr 2 1999

  • Fett
    5,14 g
  • Kolhydrater
    11,46 g
  • Protein
    6,2 g
  • Energi (kJ)
    491,57 kJ
  • Energi (kcal)
    117,49 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen