Snabbgravad lax med pytt

Snabbgravad lax med pytt

Gör så här

1. Blanda salt, socker och peppar. Fördela blandningen på laxen och låt stå ca 2,5 timmar.
2. Stek rotfrukter och lök i smör. Tillsätt ostsås och koka ca 5 min. Smaka av med dragon, salt och peppar.
3. Stek laxen i ugnen vid 175°C ca 12 min. Servera med den krämiga pytten.

Serveringsportion ca: Lax 130 g, pytt 290 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2002

  • Fett
    25,27 g
  • Kolhydrater
    36,63 g
  • Protein
    33,45 g
  • Energi (kJ)
    2186,91 kJ
  • Energi (kcal)
    526,04 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen