Snabb tomatrisotto med kyckling

Snabb tomatrisotto med kyckling

Gör så här

1. Salta och peppra kycklinglåren.
2. Stek dem i ugnen vid 150°C till en innertemperatur av 70°C.
3. Koka upp ris med de krossade tomaterna och vattnet.
4. Häll i grädden mot slutet av koktiden. Vänd ner pimientos och riven ost. Smaka av med salt och vitpeppar.
5. Strö över gräslök strax före servering.

Serveringsportion ca: Kycklinglår 1 st, tomat och paprika-risotto 220 g
Källa: Var-dags-lyx

  • Fett
    39,23 g
  • Kolhydrater
    36,46 g
  • Protein
    50,89 g
  • Energi (kJ)
    2945,32 kJ
  • Energi (kcal)
    705,46 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen